İçeriğe geç

Türkiye’nin dört bir yanındaki köy okullarına ulaşıp, oradaki çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına destek sağlamayı hedefler.

Projenin yaratıcısı İlker Kül.

İlker Bey yıllarca kurumsal hayatın içerisinde bulunmuş bir isim ancak bu projeyi daha iyi yerlere taşıyabilmek için işinden istifa etmiştir. Fotoğrafçılık hobisi. Aynı zamanda profesyonel çekimlere imza atar. Müthiş bir doğa severdir. Kuş fotoğrafçılığı özel ilgi alanıdır. Diğer tutkusu ise motosikletlerdir. Proje için motosikletiyle köylere gider ve kendi eliyle çocuklara hediyelerini verir.

Projeye destek olmak için ne yapabiliriz?

Fotoğraf çektirebiliriz. Hem de bunun için illa bir motosikletimizin olması gerekmiyor, biz yeter ki destek vermek isteyelim.

Konsept ya da portre çekimleri hiç fark etmez… Düğün, doğum günü, iş yeri açılışı, çeşitli tanıtımlar… Arabanızla, motosikletinizle, bisikletinizle, pateninizle… Yoga, pilates ya da farklı spor dalları ile ilgileniyorsanız, o anlarınız… Hiçbiri olmasa da olur, sadece gülümseyin ve poz verin.

Bu çekimin karşılığında vereceğiniz cüzi bir rakam köy okullarındaki çocuklara ait fona eklenecek. O fon sayesinde ne olduğunu hemen açıklayayım: Çocuklara, ihtiyaçlarını bir nebze giderebilecek, hediyeler alınacak. Daha sonra da İlker Bey tarafından okullarda dağıtılacak. Zaman zaman onunla dağıtıma giden gönül dostları da olmuyor değil… Hepsinin gönlüne sağlık.

Başka ne yapabiliriz?

Projeden çevrenize söz ederek hatta mümkünse sosyal medyada proje hakkında bahsederek projenin bilinirliğini arttırabiliriz.

Ayrıca…

İlker Bey ile görüşüp ihtiyaçları doğrultusunda kendisine sponsorluk sağlayabiliriz.

Bilmekte fayda var:

*Merkez İstanbul gibi görünse de İlker Bey’in rotası üstünde olan her yerde çekim yapılmakta. Bunun için kendisini takip etmeniz yeterli.

*Yukarıda belirttiğim gibi çekim için ödenecek meblağ gayet cüzi. İlker Bey herkesin katılımını sağlayabilmek için yüksek rakamları değil çok sayıda katılımı uygun görmüş.

* Sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/1000motorcu1000cocuk/

https://www.instagram.com/1000motorcu1000cocuk/

*Daha fazla bilgi için sosyal medyadan yararlanabilirsiniz.
*Çekim detayları için kendisini arayıp bilgi edinebilirsiniz.

 

BU HARİKA PROJENİN YARATICISI SEVGİLİ İLKER KÜL’Ü DAHA İYİ TANIMANIZ İÇİN RÖPORTAJ SAYFAMDAKİ SOHBETİMİZİ OKUMANIZI ÖNERİRİM. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BU KAVUŞMALARIN
BU MUTLULUKLARIN
İŞTE
BÖYLE
ÇEKİMLERLE
YÜZDE YÜZ
KALBİ BAĞLANTISI VAR!